Fruit del conveni de col.laboració entre els propietaris de l’Arxiu del Castell i l’Ajuntament de Vilassar, el dia 1 de juny es va iniciar el procés de digitalització del fons de pergamins de l’arxiu nobiliari del Castell de Vilassar.

">

Inici dels treballs de digitalització de l'Arxiu del Castell

Última revisió 12-02-2021 15:27
12/06/2015

Digitalització arxiu castellFruit del conveni de col.laboració entre els propietaris de l’Arxiu del Castell i l’Ajuntament de Vilassar, el dia 1 de juny es va iniciar el procés de digitalització del fons de pergamins de l’arxiu nobiliari del Castell de Vilassar.

Aquesta tasca, coordinada per la doctora Coral Cuadrada s’allargarà durant els mesos de juny i juliol i serà un pilar fonamental del futur Arxiu Històric de Vilassar.
Aquesta setmana l’alcalde i el regidor Benet Oliva han pogut veure com avancen les tasques de digitalització que es realitzen al mateix Arxiu per tal de preservar el magnífic estat de conservació que es troba la documentació. Disposar d’aquesta documentació consultable per al públic situarà Vilassar de Dalt com un dels municipis amb un fons documental de referència nacional.

Digitalització arxiu castell

Digitalització arxiu castell