Capgrossos i gegantons s'han trobat, un any més, a la vuitena edició de la Gegantonada. Un acte familiar organitzat per la Colla de Geganters de Vilassar de Dalt en el marc de la Festa Major dels Sants Màrtirs.

">

Gegantonada 2017

Última revisió 12-02-2021 15:27
29/04/2017

Gegantonada 2017Capgrossos i gegantons s'han trobat, un any més, a la vuitena edició de la Gegantonada. Un acte familiar organitzat per la Colla de Geganters de Vilassar de Dalt en el marc de la Festa Major dels Sants Màrtirs.

Aquest dissabte 29 d'abril, el dia ha començat  amb un esmorzar popular per agafar forces per la Gegantonada.  Petits i grans s'han embrutat les mans per pintar el seu propi capgròs fet amb una caixa de cartró. Les creacions anaven des de diferents tipus d'animals fins a personatges dels dibuixos animats passant per les invencions més estrafolàries.

Gegantonada 2017

Gegantonada 2017


Un cop fets, i com ja és habitual, s'ha fet una petita cercavila amb els gegantons i els capgrossos que ha acabat amb una ballada conjunta i la foto de família de tots els participants.

Gegantonada 2017

Gegantonada 2017

Ja fa vuit anys, la Colla de Geganters va idear aquest esdeveniment amb l'objectiu que els més petits es familiaritzin amb el món geganter i, any rere any, l'acte acaba sent un èxit de participació.