L’antiga Biblioteca Pau Piferrer a can Banús, serà seu del futur Arxiu Administratiu i Històric de Vilassar. En aquest espai han quedat llibres i revistes de totes les temàtiques que estaven duplicats o han quedat descatalogats i que s'ofereixen a tothom que pugui estar interessat. L’obertura al públic per recollir el material serà el dissabte 30 de maig de 10 a 14 h. a l'antiga Biblioteca Pau Piferrer.

">

El fons descastalogat de la Biblioteca s'ofereix al públic

Última revisió 12-02-2021 15:27
26/05/2015

biblioteca pau piferrerL’antiga Biblioteca Pau Piferrer a can Banús, serà seu del futur Arxiu Administratiu i Històric de Vilassar. En aquest espai han quedat llibres i revistes de totes les temàtiques que estaven duplicats o han quedat descatalogats i que s'ofereixen a tothom que pugui estar interessat. L’obertura al públic per recollir el material serà el dissabte 30 de maig de 10 a 14 h. a l'antiga Biblioteca Pau Piferrer.

Un cop ja han passat les escoles, aules i entitats especialitzades de la població obrim a tots els vilassarencs l'oportunitat de tenir llibres o revistes sense cap cost. Tots aquells amants de la lectura teniu una oportunitat única d'emportar-vos a casa llibres i revistes actuals i de totes les èpoques.

L'obertura al públic per recollir el material serà el dissabte 30 de maig de 10 a 14 h. a la Biblioteca Pau Piferrer (can Banús).