Amb un gol de falta de Christian al tram final del partit, el CE Vilassar aconseguia la victòria definitiva per aconseguir el campionat de Lliga davant el Valldemia. Els verd-i-blancs es van imposar per 0 gols a 1 al camp del Valldemia en un partit que, a més, certifica l’ascens dels vilassarencs a Tercera Catalana.
Foto: CE Vilassar

">

El primer equip del CE Vilassar es proclama campió de Lliga i aconsegueix l'ascens a Tercera Catalana

Última revisió 12-02-2021 15:27
12/05/2015

CE VilassarAmb un gol de falta de Christian al tram final del partit, el CE Vilassar aconseguia la victòria definitiva per aconseguir el campionat de Lliga davant el Valldemia. Els verd-i-blancs es van imposar per 0 gols a 1 al camp del Valldemia en un partit que, a més, certifica l’ascens dels vilassarencs a Tercera Catalana.
Foto: CE Vilassar

Una setmana abans d'acabar la Lliga el primer equip CE Vilassar ja ha certificat una temporada per emmarcar. Els de Jaume Bonet es van proclamar campions de Lliga el passat dissabte imposant-se al Valldemia per 0 a 1 amb un gol de Christian. L'ascens a Tercera Catalana arriba a una jornada pel final de la Lliga que es tanca aquest cap de setmana amb el darrer partit contra el Sant Pol a Vallmorena. Una jornada que servirà als verd-i-blancs per celebrar el títol davant l'afició. Després d'un tram inicial de temporada complicat i amb molts dubtes, a més, el primer equip vol tancar la segona volta de la temporada sense haver perdut cap partit (no perden des del 15 de novembre), fita que poden aconseguir davant el Sant Pol aquest cap de setmana.

Podeu veure totes les imatges i descobrir els detalls de la jornada, al web del CE Vilassar.