Després de dos mesos de la implantació dels canvis en la circulació, l'ajuntament ha decidit reformular  la mobilitat a la zona de can Salvet per tal fer més planer l'accés al centre de la Vila i interconnectar els diferents sectors del municipi. Els nous canvis s'implantaran a partir del 28 d'octubre.

">

Es replanteja la circulació a la zona de can Salvet

Última revisió 12-02-2021 15:27
20/10/2016

mobilitat logoDesprés de dos mesos de la implantació dels canvis en la circulació, l'ajuntament ha decidit reformular  la mobilitat a la zona de can Salvet per tal fer més planer l'accés al centre de la Vila i interconnectar els diferents sectors del municipi. Els nous canvis s'implantaran a partir del 28 d'octubre.

Els nous canvis estan repensats per facilitar la l'accés amb cotxe al barri de can Salvet des del sector de la riera de Targa i a la vegada amb el barri del Pi i el centre de la Vila. De la mateixa manera es vol permetre una fàcil rotació de vehicles per buscar aparcament, amb l'objectiu de facilitar l'accés al comerç. Els nous canvis que es posaran en marxa el proper 28 d'octubre seran els següents:

- Carrer Manuel Moreno en direcció ascendent cap al centre de la Vila des de Vidal i Barraquer: facilitem l'accés al centre de la Vila.

- Carrer Murillo, entre Manuel Moreno a Riera Salvet, en direcció Barcelona: connecta el sector “La Tela” amb can Salvet i permet guanyar tres noves places per a motos. Amb la inversió de la direcció del carrer Rafael Riera Prats i el tall de circulació a l'entrada i sortida de les escoles es preveu que no es generarà trànsit de pas cap a fora del municipi a través d'aquest carrer.

- Riera Salvet, entre Ignasi de Bufalà i Murillo, serà de doble sentit: les places d'aparcament que es perden (10) es recuperaran amb el futur aparcament de Can Jaumetó (s'està tancant la negociació del conveni per poder tenir un ús públic dels horts destinat a aparcament, de 35 places). Això permet connectar can Salvet amb el barri del Pi i amb el sector Est del municipi i rotar buscant aparcament entre els diferents sectors d'aquesta zona, la que té més densitat comercial del municipi.

Pel que fa a l'aparcament també s'introdueixen millores en la zona blava que, a partir d'aquest mes, comptarà amb noves màquines que permetran pagar amb targeta, fer l'anul•lació de multes i també obrir la possibilitat a descomptes comercials pel seu ús.

D'altra banda, les places d'aparcament de rotació, que a partir d'ara són taronges, passen de tenir una limitació horària de 30 a 45 minuts. Aquestes places estan pensades per facilitar l'accés al comerç durant l'horari d'obertura.

El canvis en la mobilitat també afecten al transport públic. S'han guanyat dues noves parades d'autobús al Barri del Pi i a Can Mayans. Pel que fa a la parada d'autobús de Les Escoles – Espai Cívic es manté la possibilitat d'utilitzar-la per accedir al bus C30, cap a l'Hospital de Mataró o l'Estació de tren de Premià. D'altra banda, per accedir a la línia C3  s'ha acordat amb l'empresa concessionària del servei la possibilitat d'utilització per aquells usuaris amb mobilitat reduïda convenientment acreditats per l'Ajuntament.

  • Qui pot acreditar-se: els majors de 65 anys i les persones amb mobilitat reduïda, conjunturals o permanents, empadronades al municipi de Vilassar de Dalt
  • Com acreditar-se: Cal registrar-se a l'OAC (baixos de l'Ajuntament) aportant:  DNI, fotografia i document justificatiu de minusvalia (si s'escau).

Podeu consultar tota la informació detallada al següent document: