El dilluns 10 d'octubre es va començar a caminar el Consell d'Infants, format per 18 nois i noies de 5è i 6è de les escoles del Francesc Macià, La Immaculada i IE Sant Jordi.  

">

El Consell d'infants engega el seu tercer curs

Última revisió 12-02-2021 15:27
17/10/2016

consell infants 2016El dilluns 10 d'octubre es va començar a caminar el Consell d'Infants, format per 18 nois i noies de 5è i 6è de les escoles del Francesc Macià, La Immaculada i IE Sant Jordi.  

consell infants 2016Durant tot el curs, els 18 membres del consell d'Infants reflexionaran, expressaran  la seva opinió, debatran i prendran decisions que portaran al plenari municipal a fi de contribuir a millorar aquells aspectes del poble que considerin oportuns. Els dos cursos anteriors, el Consell d'Infants ha impulsat l'organització de la MiniVilatrail i la instal•lació d'una tirolina al Parc de can Rafart.

El Consell d'Infants és l'espai on, nois i noies del poble, poden exercir el seu dret de reflexionar, expressar la seva opinió, debatre, prendre decisions i elevar al plenari municipal les seves propostes, a fi de contribuir a millorar aquells aspectes del poble que considerin necessaris. La finalitat del Consell és aconseguir que els nens i nenes formin part activa del poble on viuen, desenvolupant la seva capacitat crítica i fent sentir la seva veu.