Engega la Temporada de Clàssica de La Massa

Última revisió 12-02-2021 15:28
23/09/2016

Aquest diumenge arrenca la Temporada de Clàssica al Teatre La Massa. I ho fa amb un concert espectacular, precisament com el seu propi títol indica. Amb l'Orquestra simfònica de Sant Cugat, el concert repassarà peces de Verdi, Tchaikovsky o fins i tot els Beatles.

temporada clàssica
Simfònica Espectacular és el títol del primer dels 7 concerts d'aquesta temporada de clàssica del Teatre La Massa. Diumenge a la tarda, l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat interpretarà peces d'autors tan diversos com Verdi, Brahms, Toldrà o els Beatles. Un programa original i diferent format per una combinació de fragments d'òpera, música descriptiva i música dels Beatles amb una selecció que inclou: Yesterday, Here Comes The Sun, Blackbird, All My Loving, Come Together, Day Tripper, If I Fell, Something, Can't Buy Me Love,  All You Need is Love.

El programa està pensat per a tot tipus de públic. Un concert vibrant per estrenar la temporada al teatre vilassarenc.

Les entrades anticipades encara es poden comprar a teatrelamassa.cat.


La temporada de clàssica

La temporada de clàssica continuarà el 6 de novembre i amb un repertori basat en Beethoven i Schuman visitaran la Massa el director Grigor Palickarov i la pianista Ayako Fujiki.

El 27 de novembre serà el torn de la presentació de la Banda de Barcelona amb un concert titulat Música per a Banda dirigit per Beatriz Fernandez.

Aquesta temporada torna el concert d'any nou amb Valsos i Danses amb l'Orquestra de Sant Cugat, dirigida per Josep Farré i amb la col·laboració del tenor mataroní Josep Fadó.

Els tres darrers concerts de la Temporada de Clàssica aniran a càrrec de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat els dies 26 de febrer, 27 de març i 23 d'abril. Al febrer, en el concert El món de l'òpera l'orquestra comptarà amb la col·laboració de la Coral La Lira i la soprano Begoña Alberdi.

El concert del mes de març tindrà com a protagonista el pianista Albert Guinovart que forma part del cicle per segona vegada i oferirà peces de Mar i Cel i també d'autors com Rakhmàninov i Dvorak.

La temporada de clàssica acabarà amb el Concert de Sant Jordi amb música de compositors com Mendelssohn, Smetana o Toldrà.