En el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, el proper dijous 22 de setembre, se celebra el Dia Internacional Sense Cotxes. Coincidint també amb la posada en funcionament del Camí Escolar, a Vilassar es tallaran al trànsit rodat els trams de carrers de les tres escoles del municipi.

">

Dia sense cotxes a Vilassar

Última revisió 12-02-2021 15:28
20/09/2016

Setmana mobilitatEn el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, el proper dijous 22 de setembre, se celebra el Dia Internacional Sense Cotxes. Coincidint també amb la posada en funcionament del Camí Escolar, a Vilassar es tallaran al trànsit rodat els trams de carrers de les tres escoles del municipi.

talls de carrers dia sense cotxesDe les 9 del matí a la 1 del migdia, l'escola Francesc Macià, l'IE Sant Jordi i la Immaculada ompliran els carrers de jocs i activitats. La celebració d'aquest dia posa de manifest la necessitat de millorar la seguretat dels vianants, reduir la contaminació ambiental i, a la vegada, recuperar els carrers com espais de gaudi per a la ciutadania.


Talls de carrers:

Escola Francesc Macià: c/ pius XII (tram del davant de l'escola)

IE Sant Jordi: c/ sant Antoni

La Immaculada: c/ Àngela Parera (el tall repercuteix al c/ Sant Joan en el qual tampoc s'hi podrà circular, excepte els guals que hi podran accedir des del c/. Del Carme).

Consulta totes les activitats que es fan a Vilassar en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura en aquest enllaç.

Més informació a: http://territori.gencat.cat/