Del 16 al 22 de setembre Vilassar se suma a la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Sota el lema europeu ‘Mobilitat intel•ligent. Economia potent' s'han programat un seguit d'actes i activitats per promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables.

">

Vilassar se suma a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Última revisió 12-02-2021 15:28
14/09/2016

Setmana mobilitatDel 16 al 22 de setembre Vilassar se suma a la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Sota el lema europeu ‘Mobilitat intel•ligent. Economia potent' s'han programat un seguit d'actes i activitats per promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables.

En aquest sentit, l'ajuntament ha organitzat a Vilassar una pedalada popular, caminades guiades, xerrades i dies sense cotxes. Totes les activitats gratuïtes i obertes a tothom per fomentar els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l'ús de l'espai públic, millorar la qualitat de l'aire i la reducció de la contaminació.

Programa d'activitats

Més informació a: http://territori.gencat.cat/