400 persones van participar, el passat dissabte 25 d’abril, a la quarta edició del VilaBars que, un any més, va omplir els carrers del municipi amb una cercavila multitudinària.

">

El VilaBars 2015 desborda les expectatives dels organitzadors

Última revisió 12-02-2021 15:28
27/04/2015

vilabars400 persones van participar, el passat dissabte 25 d’abril, a la quarta edició del VilaBars que, un any més, va omplir els carrers del municipi amb una cercavila multitudinària.


El Bar Dolmen, Can Lluis, L’Arístic, Can Rafart, El Teler, La Massa, La Torre Rossa i el Café de la Plaça van ser els punts de parada obligatoris per a tots els participants del VilaBars 2015 i en el que es podia degustar una tapa acompanyada d’una cervesa. La cercavila, amenitzada pels incondicionals Tutukà, va sortir de la plaça Onze de Setembre i va posar punt i final a la plaça de la Vila on va continuar la festa amb el PD Porco Rosso.

vilabars

vilabars

vilabars

vilabars

Un any més, i ja en van quatre, el VilaBars ha esgotat els tiquets disponibles com en les edicions anteriors.  Any rere any, aquest esdeveniment festiu organitzat per un grup de joves vilassarencs s’està fent un lloc destacat entre els actes de la Festa Major dels Sants Màrtirs.  Aquest any, un mocador fúcsia identificava els 400 participants a la festa.
La comissió organitzadora ha destacat la multitudinària participació de la gent en una edició cívica, festiva i sense incidents.

vilabars

vilabars