La Colla de Geganters de Vilassar de Dalt ha organitzat, aquest diumenge, la Gegantonada 2015. Un acte que ha comptat amb la participació d’una cinquantena de capgrossos i gegantons.

">

Gegantons i capgrossos prenen vida a la Gegantonada 2015

Última revisió 12-02-2021 15:28
27/04/2015

GegantonadaLa Colla de Geganters de Vilassar de Dalt ha organitzat, aquest diumenge, la Gegantonada 2015. Un acte que ha comptat amb la participació d’una cinquantena de capgrossos i gegantons.

Amb l’objectiu que els més petits es familiaritzin amb el món geganter, va tenir lloc diumenge la Gegantonada 2015. Un acte on els protagonistes són els més petits i les seves pròpies creacions de capgrossos i gegantons.

Gegantonada

Gegantonada

Gegantonada

Gegantonada

Durant tot el matí, els més petits amb l’ajuda dels pares i mares van poder fer diverses manualitats relacionades amb el món geganter: des de pintar i dibuixar els gegants de Vilassar fins a construir-se el seu propi capgròs amb una caixa de cartró. Tot plegat acompanyat d’una xocolatada popular.

Gegantonada cercavila

Gegantonada ballada final

Tot seguit, els gegantons i els capgrossos de nova creació van fer una petita cercavila que va acabar amb una ballada conjunta a la plaça de la Vila.  

Gegantonada foto de família