Des d'aquest dijous 1 de setembre ja es poden comprar les entrades de la nova temporada del Teatre La Massa. Seran 13 espectacles, a més de les sessions de cinema en català, els que ompliran en teatre vilassarenc fins a l'1 de gener de 2017.

">

Ja són a la venda les entrades de la nova temporada del Teatre La Massa

Última revisió 12-02-2021 15:28
01/09/2016

la massaDes d'aquest dijous 1 de setembre ja es poden comprar les entrades de la nova temporada del Teatre La Massa. Seran 13 espectacles, a més de les sessions de cinema en català, els que ompliran en teatre vilassarenc fins a l'1 de gener de 2017.

Teatre La MassaEl proper 25 de setembre s'inicia la temporada Tardor - hivern del Teatre La Massa i ho fa amb el primer concert de la Temporada Clàssica titulat Simfònica Espectacular. Fins a l'1 de gener, 13 espectacles de teatre, dansa i música ompliran la sala vilassarenca.

L'octubre començarà amb la reposició de Música Viva, l'espectacle musical que El Casal Popular va recuperar per celebrar el seu 125 aniversari i que torna després de l'èxit de les primeres representacions. En l'apartat musical i més enllà de la temporada clàssica, també visitarà el teatre The Gospel Viu Choir, el 15 d'octubre.

La dansa tornarà a tenir un paper protagonista a la temporada de La Massa. La companyia maresmenca Brodas Bros portaran el seu espectacle Hipstory a Vilassar el 19 de novembre i la Companyia Marta Mas representarà Gats, el 18 de desembre.

La Companyia Eòlia adapta Pere Calders de la mà de Paco Mir en l'espectacle Invasió Subtil i altres contes que serà a la Massa el 29 d'octubre. El 3 de desembre serà la Companyia Malrayo qui portarà a Vilassar el seu espectacle de teatre musical Deadline, musical improvisat. La Caputxeta Nadalenca el 4 de desembre i els tradicionals Pastorets de Vilassar, completaran la programació de teatre.

A més a més, i com a novetat d'aquesta temporada, el 18 de novembre es podrà veure la pel·lícula muda Lady Windermere's Fan amb música interpretada en directe.

Les entrades per a tots els espectacles ja són a la venda al web del Teatre La Massa.
Fotografia: Teatre La Massa