La diada de Sant Jordi va fer bullir Vilassar de Dalt en dia marcat per la festivitat, l’amor i la cultura. Centenars de persones es van aplegar a la plaça de la Vila per gaudir d’aquesta jornada.

">

Vilassar viu la gran festa de l'amor i la cultura

Última revisió 12-02-2021 15:28
24/04/2015

Sant Jordi 2015La diada de Sant Jordi va fer bullir Vilassar de Dalt en dia marcat per la festivitat, l’amor i la cultura. Centenars de persones es van aplegar a la plaça de la Vila per gaudir d’aquesta jornada.

Vilassarencs i vilassarenques van sortir al carrer per complir amb la tradició d’aquest dia tant especial pels catalans i la cultura catalana. Una vintena de parades de roses i llibres oferien el productes essencials d’aquesta festa: la rosa i el llibre.

Sant Jordi 2015

Sant Jordi 2015 llibres

A banda de la rosa tradicional, també se’n podien trobar de paper, de sucre, de roba o fetes amb càpsules de cafè. Tot plegat, per complir amb els requisits d'aquells que busquen l'originalitat d'aquest producte.

Pel que fa als llibres, l’oferta era àmplia. Des dels títols més buscats d'aquest Sant Jordi com "Algú com tu", de Xavier Bosch, Un any i mig de Sílvia Soler o El món blau, d’Albert Espinosa; passant pels més mediàtics com el de Ole tu!!! d’en Peyu, els juvenils com els diferents títols del Diari del Greg fins els contes pels més petits.  

Sant Jordi 2015 paradesSant Jordi 2015 parades2

Entre la vintena de parades que participaven d’aquesta diada hi havia les AMPES de les escoles del municipi, comerços, partits polítics i entitats i associacions diverses com Petits i Grans que van habilitar un zona amb contes per a petits lectors i un espai de dibuix. També, i com cada any, l'Espai Jove i el Centre Obert van oferir tallers de manualitats pels més petits.  

Sant Jordi 2015 conta contes

Sant Jordi 2015 raco infantil