Aquest dimecres al vespre es va celebrar la tercera edició de la Revetlla de Sant Jordi a Vilassar de Dalt, la primera a la nova Biblioteca can Manyer. Aquest any la vetllada va servir per presentar el llibre En primer grau de la vilassarenca Cristina Pérez i també la Guia de Recursos de les Biblioteques del Maresme, centrada en els Balls i les Danses del Maresme. 

">

Primera Revetlla de Sant Jordi a la Biblioteca can Manyer

Última revisió 12-02-2021 15:28
23/04/2015

revetlla Sant JordiAquest dimecres al vespre es va celebrar la tercera edició de la Revetlla de Sant Jordi a Vilassar de Dalt, la primera a la nova Biblioteca can Manyer. Aquest any la vetllada va servir per presentar el llibre En primer grau de la vilassarenca Cristina Pérez i també la Guia de Recursos de les Biblioteques del Maresme, centrada en els Balls i les Danses del Maresme. 

El filòleg Joan Abril va presentar el llibre En primer grau de Cristina Pérez en el marc de la III Revetlla de Sant Jordi. El llibre és una antologia poètica de l'autora vilassarenca on agrupa els principals treballs de la seva trajectòria. Durant la presentació, Joan Abril va llegir alguns poemes del llibre i els assistents van poder conversar breument amb l'autora que, en acabar, també va signar exemplars del llibre.

revetlla Sant Jordi revetlla Sant Jordi

Durant la revetlla també es va presentar la Guia de recursos de les Biblioteques del Maresme 2015 que aquest any es fixa en els balls i danses tradicionals del Maresme. El Ball dels Sants Màrtirs és el protagonista del capítol dedicat a la nova Biblioteca Can Manyer. Cèsar Carmona, autor de la ressenya, va ser l'encarregat de presentar el document i d'explicar les particularitats del ball que els gegants vells de Vilassar fan dins l'església en honor dels Sants Màrtirs.

revetlla Sant Jordi