La diada dels Sants Genís va tenir com a un dels protagonistes l'arquitecte Rafael Guastavino. La Massa va acollir la projecció del documental 'El arquitecto de Nueva York' en un acte que va comptar amb la presència de part de la família de l'arquitecte.

">

El documental El arquitecto de Nueva York es projecta al Teatre La Massa

Última revisió 12-02-2021 15:28
26/08/2016

guastavinoLa diada dels Sants Genís va tenir com a un dels protagonistes l'arquitecte Rafael Guastavino. La Massa va acollir la projecció del documental 'El arquitecto de Nueva York' en un acte que va comptar amb la presència de part de la família de l'arquitecte.

El Teatre La Massa, obra de Guastavino, va ser l'escenari de la projecció del documental Rafael Guastavino, el arquitecto de Nueva York aquest passat 25 d'agost. Alguns membres de la família de l'arquitecte van ser presents a l'acte.

Guastavino

Guastavino

La pel·lícula, presentada a València el passat 1 de març, situa Rafel Guastavino a la València de finals de s. XIX i explora la seva evolució com a arquitecte, els seus afers personals i el seu llegat revolucionant l'arquitectura del s. XX als Estats Units. L'objectiu del documental és rescatar de l'oblit un creador que a través de la volta catalana va deixar una important petjada en l'arquitectura contemporània. Vilassar apareix en la pel·lícula a través del Teatre La Massa, les explicacions de Benet Oliva i la interpretació d'una peça amb piano a càrrec de la Lídia Rafanell, Directora de l'Aula de Música.

El documental, dirigit per Eva Vizcarra de la productora Endora, sorgit i finançat des del País Valencià, és un pas més en la difusió de l'obra de Guastavino a nivell nacional i internacional, ajuda a difondre i valorar la seva obra i suposa un pas més en la projecció exterior del patrimoni de Vilassar.