Aquest diumenge 19 d'abril, el club esportiu Farra-O va organitzar els Campionats de Catalunya de llarga distància a Pals. Aquesta és la prova més important de la temporada catalana de curses d'orientació.

">

El Club Esportiu Farra-O organitza el Campionat de Catalunya de llarga distància

Última revisió 12-02-2021 15:28
21/04/2015

farra-oAquest diumenge 19 d'abril, el club esportiu Farra-O va organitzar els Campionats de Catalunya de llarga distància a Pals. Aquesta és la prova més important de la temporada catalana de curses d'orientació.

Malgrat el dia de pluja, els boscos de duna continental situats entre Pals i Begur van ser l'escenari del pas de 500 orientadors provinents de tot Catalunya i de diversos països europeus, en una prova de gran nivell. Els guanyadors d'homes elit i dones elit van ser els membres de les seleccions catalana i espanyola Marc Serrallonga i Annabel F. Valledor.

farra-o

farra-o
Fotografies: Club Farra-O

El club vilassarenc d'orientació Farra-O va ser el responsable d'una cursa que es va desenvolupar amb tota normalitat. El Farra-O va comptar amb una cinquantena de col·laboradors que van permetre que la prova fos d'una màxima qualitat i excel•lentment valorada per  tots els corredors.

Podeu trobar totes les imatges i informació detallada de la cursa clicant aquí.