Josep Maria Altés ha estat el pregoner de les festes d'aquest any amb motiu de la seva jubilació després de 36 anys exercint de professor a l'IES Jaume Almera de Vilassar on hi ha deixat una important petjada. Els més petits de la vila també han tingut el seu pregonet pronunciat entre la Júlia Rodríguez, la Núria Sors i la Lola Mayolas.  

">

Josep Maria Altés, pregoner de la Festa Major

Última revisió 12-02-2021 15:28
25/08/2016

Josep Maria Altés llegeix el pregóJosep Maria Altés ha estat el pregoner de les festes d'aquest any amb motiu de la seva jubilació després de 36 anys exercint de professor a l'IES Jaume Almera de Vilassar on hi ha deixat una important petjada. Els més petits de la vila també han tingut el seu pregonet pronunciat entre la Júlia Rodríguez, la Núria Sors i la Lola Mayolas.  

Els coets i la repicada de campanes van donar el tret de sortida, dimecres 24 a la tarda, a la Festa Major dels Sants Genís que com ja és habitual arrenca amb la cercavila dels gegants de Vilassar.

Cercavila d'obertura FM Sants Genís

Cercavila d'obertura FM Sants Genís

Colla de geganters

Pa amb tomàquet

Una cercavila que finalitza a la plaça de la Vila per donar pas a la lectura del pregó que enguany va ser pronunciat per
Josep Maria Altés. Altés es va jubilar l'any passat després de 36 anys donant classes a l'IES Jaume Almera on hi va entrar quan tot just sortia de la universitat perquè buscaven un professor de llatí. Va començar el seu discurs amb un record per en Salvador Grau, mort recentment i un gran amic seu i que aquest 24 d'agost hagués complert 53 anys.  Va parlar de la seva etapa a l'Institut on va torbar la seva parella, de la relació amb els alumnes, de la seva vida al poble... I va acabar el seu discurs recordant a tothom que cal prendre's les coses amb filosofia.

Josep Maria Altés llegeix el pregó

Josep Maria Altés llegeix el pregó

Els assistents a plaça també van poder escoltar el pregonet que va anar a càrrec de la Júlia Rodríguez, la Núria Sors i la Lola Mayolas. El pregonet vol donar veu als més petits perquè també trobin el seu espai al poble. La inicitiva va sorgir ara fa un any del Consell d'Infants.

Les tres pregoneres de pregonet

Les tres pregoneres de pregonet

(Podeu escoltar el pregó i el pregonet sencers aquí)