Els ajuntaments de Vilassar de Dalt, Vilassar de Mar, Premià de Dalt, Premià de Mar, Cabrils i Cabrera de Mar han signat, aquest dimecres 20 de juliol, una declaració per a la preservació i desenvolupament dels espais agrícoles i industrials de la Vall de Sant Mateu.

">

Vilassar signa la Declaració per a preservar i desenvolupar la Vall de Sant Mateu-Burriac

Última revisió 12-02-2021 15:28
20/07/2016

declaració de Sant Mateu-BurriacEls ajuntaments de Vilassar de Dalt, Vilassar de Mar, Premià de Dalt, Premià de Mar, Cabrils i Cabrera de Mar han signat, aquest dimecres 20 de juliol, una declaració per a la preservació i desenvolupament dels espais agrícoles i industrials de la Vall de Sant Mateu.

El sis consistoris participants, entre els quals hi ha Vilassar de Dalt, han presentat la Declaració que preveu, en els propers mesos, establir unes directrius supramunicipals comunes de regulació que siguin cambatibles amb la preservació de l'entorn i que, alhora, permetin un desenvolupament i un impuls de l'activitat econòmics agrícola i industrial de la Vall de Sant Mateu-Burriac. En aquest sentiti, els ajuntament faran una avaluació inicial per determinar quin instrument urbanístic és el més adequat per a regular les activitats de la zona i que permeti adaptar els diferents planejaments urbanístics. L'objectiu d'aquest futur projecte és disposar d'un marc regulador comú per als sis municipis.

declaració de Sant Mateu-Burriac

declaració de Sant Mateu-Burriac

declaració de Sant Mateu-Burriac

Durant l'acte, els alcaldes i l'alcaldessa dels municipis que presenten el projecte han signat conjuntament la Declaració. Tot seguit han exposat les necessitats, mancançes i oportunitats dels municipis que presideixen. L'alcalde de Vilassar, Xavier Godàs, ha destacat la importància de la unió entre els sis ajuntaments per establir directrius comunes i ha expressat la voluntat de col·laborar activament per fer realitat aquest projecte. 

L'acte ha tingut lloc, aquest dimecres al migdia, a la Cooperativa agrícola de Vilassar de Mar i ha estat presidit per alcaldes, regidors i tècnics dels ajuntaments signants.