La Massa acull aquest diumenge a la tarda el ja tradicional concert solidari per Càritas Vilassar. En aquesta ocasió, la Metropolitan Orchestra of New York visitarà el teatre dins la seva gira d'estiu.  

">

Concert solidari per Càritas Vilassar amb la Metropolitan Youth Orchestra of New York

Última revisió 12-02-2021 15:28
15/07/2016

MYOLa Massa acull aquest diumenge a la tarda el ja tradicional concert solidari per Càritas Vilassar. En aquesta ocasió, la Metropolitan Orchestra of New York visitarà el teatre dins la seva gira d'estiu.  

Al concert d'aquest diumenge, la Jove Orquestra Metropolitana de Nova York (MYO) hi ve amb cor i orquestra i oferirà un concert combinat amb peces per a les dues formacions. El programa comptarà amb peces de compositors com Gershwin, Korsakov o Massenet i també d'autors contemporanis com Billy Joel.

Les entrades tenen un preu de 5€ (6€ a la taquilla) i es poden comprar al web del teatre i també a Electrodomèstics i regals, IMMA BAYLACH. Plaça de la Vila, 19 – Tel. 93 753 06 54.

La Jove Orquestra Metropolitana de Nova York (MYO) s'ha compromès a fomentar una comunitat de músics joves i talentosos de Long Island i brindant-los l'oportunitat d'assajar i realitzar obres mestres orquestrals i corals al més alt nivell possible amb líders reconeguts en l'educació musical. Fundada a la tardor de 1993 per John C. McNeur, la MYO ha crescut d'una orquestra de quinze membres a set orquestres, un cor de flauta, i set conjunts corals, servint a més de 950 músics joves entre els 8 i els 18 anys.

Els últims estius, la MYO ha realitzat diverses gires, incloent Europa, el Regne Unit i Xina i ara tindrem l'honor de poder-los gaudir, per primer cop a Catalunya, al Teatre La Massa.

Més informació a www.myo.org