El proper 11 d'abril té lloc la primera edició de l'EvilRun Vilassar, una cursa d'obstacles per equips organitzada per la Regidoria de Joventut. El termini per inscriure's a la prova finalitza aquest dijous, 9 d'abril.

">

Dijous finalitza el termini d'inscripcions a l'EvilRun

Última revisió 12-02-2021 15:28
07/04/2015

evilrunEl proper 11 d'abril té lloc la primera edició de l'EvilRun Vilassar, una cursa d'obstacles per equips organitzada per la Regidoria de Joventut. El termini per inscriure's a la prova finalitza aquest dijous, 9 d'abril.

La jornada de l'EvilRun començarà a les 11 del matí al Parc de can Rafart on es trobaran els equips participants que hauran de superar un total de 10 obstacles i moltes sorpreses fins les 14h. Els 5€ de la inscripció inclouen, a més de la participació a la prova, el sopar que tindrà lloc a l'Estrella juntament amb la presentació de les conclusions de les Jornades de Participació Juvenil, l'entrega de premis i actuacions.

La primera EvilRun Vilassar atorgarà premis al Millor equip (temps i proves), a la Millor disfressa i a la Millor actitud.

Les inscripcions es poden formalitzar fins aquest dijous 9 d'abril a l'OAC, al Servei de Joventut o a Electrodomèstics i Regals Imma Baylach..