Els Serveis Socials municipals i l'IE Sant Jordi han estat treballant des del mes de gener en el projecte de Servei Comunitari impulsat per la Generalitat de Catalunya. Un projecte basat a compartir habilitats i experiències entre joves i gent gran i que el passat dijous 16 de juny ha fet la seva darrera trobada.

">

L'IE Sant Jordi i els Serveis Socials tanquen amb un èxit rotund elprojecte de Serveis Comunitaris

Última revisió 12-02-2021 15:28
20/06/2016

Festa de cloenda del projecte comunitariEls Serveis Socials municipals i l'IE Sant Jordi han estat treballant des del mes de gener en el projecte de Servei Comunitari impulsat per la Generalitat de Catalunya. Un projecte basat a compartir habilitats i experiències entre joves i gent gran i que el passat dijous 16 de juny ha fet la seva darrera trobada.

Des del mes de gener, els alumnes de 4t d'ESOde l'IE Sant Jordi van prendre el compromís de participar en el projecte comunitari amb els usuaris del Casal de Dia i de l'Hospital de Sant Pere. Aquest compromís ha estat basat en trobades setmanals al Casal de Dia de cna Rafart i a l'Hospital de Sant Pere, on els joves han conduït diferents activitats que han portat a terme conjuntament amb la gent gran. Partides de dòmino, escacs, manualitats, teatre... són algunes de les activitats que han format part d'aquest projecte intergeneracional. 

L'objectiu del servei comunitari és facilitar que els estudiants, al llarg de la seva trajectòria escolar, experimentin i protagonitzin accions de compromís cívic, aprenguin en l'exercici actiu de la ciutadania i posin en joc els seus coneixements i capacitats al servei de la comunitat.

Festa de cloenda del projecte comunitari

Festa de cloenda del projecte comunitari

Festa de cloenda del projecte comunitari

Festa de cloenda del projecte comunitari

El passat dijous 16 de juny, el projecte comunitari va celebrar la seva darrera trobada amb una festa de cloenda al Casinet. Alumnes i professors, usuaris del Casal de Dia i de l'Hospital de Sant Pere i autoritats locals han valorat d'èxit rotund el resultat del projecte. Tant els joves com la gent gran han pronunciat unes paraules que han emocionat el públic assistent tot recordant les trobades i els moments viscuts i agraint el respecte i la bona entesa que han tingut els uns amb els altres. L'alcalde, Xavier Godàs, i la regidora de Serveis Socials, M. Lluïsa Ruhí han seguit el projecte en les seves diferents etapes i també han volgut acompanyar els protagonistes en l'acte de final de curs.

En aquest enllaç podeu veure el vídeo realitzat pels alumnes que han participat al projecte.