Aquesta és la segona sortida conjunta entre usuaris del Casal de Dia i residents de l'Hospital de Sant Pere, unes sortides que s'organitzen a través dels Serveis Socials Municipals per fomentar la col·laboració entre tots dos equipaments.

">

El Casal de Dia i l'Hospital de Sant Pere organitzen una sortida conjunta al Museu de la Xocolata

Última revisió 12-02-2021 15:28
26/03/2015

museu xocolataAquesta és la segona sortida conjunta entre usuaris del Casal de Dia i residents de l'Hospital de Sant Pere, unes sortides que s'organitzen a través dels Serveis Socials Municipals per fomentar la col·laboració entre tots dos equipaments.

Aquest dimecres 18 de març la Fundació Hospital de Sant Pere i l'Ajuntament de Vilassar de Dalt a travès de Serveis Socials Municipals van organitzar una sortida conjunta al Museu de la Xocolata per als residents de l’Hospital de Sant Pere i els usuaris del Casal de Dia.

Després d'una visita guiada pel Museu els participants a l’activitat van poder berenar xocolata desfeta amb melindros.

museu xocolata

museu xocolata

Aquesta és la segona sortida conjunta entre usuaris del Casal de Dia i residents de l’Hospital de Sant Pere. Unes sortides que són possibles gràcies a familiars i voluntaris, com ara alumnes de l’Institut Jaume Almera que van col·laborar de manera altruista amb aquesta activitat.

museu xocolataAmb l'objectiu de seguir fomentant la col·laboració entre l'Ajuntament i la Fundació aviat la Fundació convidarà als usuaris del Casal de Dia a una botifarrada.