Dotze ajuntaments, el Consell Comarcal i tres entitats es van reunir dimarts amb l'objectiu de buscar solucions per dinamitzar l'economia del Maresme. El Club Nàutic El Balís de Llavaneres va acollir l'acte de signatura d'un conveni de col•laboració.

">

Vilassar de Dalt s'afegeix al pacte per dinamitzar els polígons industrials de la comarca

Última revisió 12-02-2021 15:28
26/03/2015

conveni PAEDotze ajuntaments, el Consell Comarcal i tres entitats es van reunir dimarts amb l'objectiu de buscar solucions per dinamitzar l'economia del Maresme. El Club Nàutic El Balís de Llavaneres va acollir l'acte de signatura d'un conveni de col•laboració.

L’alcalde, Xavier Godàs, acompanyat del regidor de Promoció Econòmica, Benet Oliva, van assistir a l’acte que va estar presidit per l'alcalde de Llavaneres, Juan Manuel García, el president del Consell Comarcal, Miquel Àngel Martínez, la presidenta de la FAGEM, Roser Moré, i el diputat delegat de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona, Joan Roca Lleonart. L'acte va comptar també amb l'assistència de la gran majoria d'alcaldes i alcaldesses que han subscrit el conveni de col•laboració per tirar endavant el projecte Polígons d'Activitat Econòmica del Maresme (PAE) amb l'objectiu d'atraure inversió a la comarca.

conveni PAE

conveni PAE 2

El conveni neix d'un primer acord de l'any 2012 entre l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres i la FAGEM (Federació d'Associacions i Gremis empresaris del Maresme), al qual s'hi van afegir els ajuntaments de Canet de Mar i Pineda de Mar, i també l'Associació d'Empresaris de polígons industrials de Pineda i la Unió de polígons industrials de Catalunya, així com el Consell Comarcal del Maresme. Amb posterioritat i fins a data d'avui, la iniciativa suma un total de 12 ajuntaments i quatre entitats, i continua oberta perquè s'hi puguin afegir la resta d'ajuntaments de la comarca.


Entitats participants

Consell Comarcal del Maresme
Ajuntament d’Argentona
Ajuntament d’Arenys de Munt
Ajuntament de Cabrera de Mar
Ajuntament de Canet de Mar
Ajuntament de Pineda de Mar
Ajuntament de Premià de Dalt
Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres
Ajuntament de Sant Iscle de Vallalta
Ajuntament de Santa Susanna
Ajuntament de Tordera
Ajuntament de Vilassar de Dalt
Ajuntament de Vilassar de Mar
Associació dels Empresaris de Polígons Industrials de Pineda de Mar
FAGEM- Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme i
UPIC-Unió de Polígons i Industrials de Catalunya