El Racó de can Feliu i La Locanda del Leon d'Oro són els dos restaurants vilassarencs que participen a les Jornades del Pèsol del Maresme 2015 que se celebren a 18 municipis fins el 30 d'abril.
">El Racó de can Feliu i La Locanda del Leon d'Oro són els dos restaurants vilassarencs que participen a les Jornades del Pèsol del Maresme 2015 que se celebren a 18 municipis fins el 30 d'abril.
L'edició 2015 de les Jornades gastronòmiques del pèsol del Maresme compta amb la participació de 90 restaurants de 18 municipis: Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona,Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d'Estrac, Calella, Canet de Mar,Mataró, Montgat, Pineda de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Tordera, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.
Per promocionar, tant els menús que ofereixen els diferents establiments participants com les activitats paral•leles que organitza cada municipi, el Consorci de Turisme en col•laboració amb el servei de Consell Comarcal Productes de la Terra Maresme, han editat un opuscle. Com ja és habitual, el fullet dedica també un apartat als productors de pèsols del Maresme i incorpora 5 receptes gentilesa de Carme Ruscalleda-Sant Pau (Sant Pol de Mar), Restaurant hotel Gran Sol (Sant Pol de Par), restaurant Terracotta (Argentona), restaurant l'Orquestra (Argentona) i l'Escola de Restauració del Gremi d'Hostaleria. Totes les receptes van acompanyades d'una proposta de maridatge amb vins de la DO Alella. A més, el Consorci de Turisme recomana visites als espais singulars de cada municipi. En el cas de Vilassar de Dalt les activitats recomanades són l'Aplec de Sardanes, la Diada de Sant Jordi i la Festa Major dels Sants Màrtirs.
L'opuscle, que es pot trobar a les dependències municipals, oficines de turisme i restaurants participants, també es pot descarregar online clicant aquí.