El Rally Clàssics de l’Atles és una prova esportiva solidària que té com a objectiu principal l’ajuda humanitària sobretot a la zona del Marroc, l’Atles marroquí i les zones desèrtiques de la frontera algeriana. Els vilassarencs Joan Lucas (pilot) i Salvador Martí (copilot) formen l’equip 209 amb un Golf 2 GTI de l’any 1989.

">

Els vilassarencs Joan Lucas i Salvador Martí participen al Rally Solidari Clàssics de l'Atles 2015

Última revisió 12-02-2021 15:28
25/03/2015

golf explorersEl Rally Clàssics de l’Atles és una prova esportiva solidària que té com a objectiu principal l’ajuda humanitària sobretot a la zona del Marroc, l’Atles marroquí i les zones desèrtiques de la frontera algeriana. Els vilassarencs Joan Lucas (pilot) i Salvador Martí (copilot) formen l’equip 209 amb un Golf 2 GTI de l’any 1989.

Els vilassarencs Joan Lucas i Salvador Martí conformen l’equip 209 amb un Golf GTI de l’any 1989. Lucas participa a la prova per quarta vegada mentre que per a Martí aquesta serà la primera participació. L’equip sortirà de Vilassar de Dalt aquest divendres 27 de març a les 5 del matí. Abans però, faran la presentación del cotxe aquest dijous entre les 19.00 i les 21.00 a la Plaça de la Vila on tothom qui ho vulgui podrá conèixer el vehicle i la prova i compartir amb els pilots una copa de cava de comiat.

rally atlas

El Rally Solidari Clàssics de l’Atles, que arriba enguany a la quarta edició,  es divideix en 7 etapes recorrent l’interior de l’Atles, el Jbel Sarhro, les planes del Tafilalet, les dunes de l’Erg Chebbí i els voltants del Plateau de Rekkam (un total de 3.200km), al centre i est del Marroc. La prova s’allarga una setmana, entre el 29 de març i el 4 d’abril quan finalitzarà a la ciutat de Meknes.

Al Rally hi participen una setantena de vehicles clàssics populars de dues rodes motrius i tot terrenys 4x4 de qualsevol marca i de més de 20 anys, amb un pes màxim de 3.500kg.


Tota l’activitat de l’equip 209 es podrà seguir a les xarxes socials:

Facebook: https://www.facebook.com/golf.explorers

Twitter: @golfexplorers