Aquest divendres 27 de maig, l'Aula de Música de Vilassar de Dalt va acollir el concert dels Moments Musicals. En aquest intercanvi entre escoles de música de la comarca hi van participar, a més de l'Aula de Música, les escoles de Calella, de Sant Vicenç de Montalt i d'Arenys de Mar.

">

Moments musicals a l'Aula de Música

Última revisió 12-02-2021 15:28
31/05/2016

moments musicals 2016Aquest divendres 27 de maig, l'Aula de Música de Vilassar de Dalt va acollir el concert dels Moments Musicals. En aquest intercanvi entre escoles de música de la comarca hi van participar, a més de l'Aula de Música, les escoles de Calella, de Sant Vicenç de Montalt i d'Arenys de Mar.

Una quinzena d'alumnes de les 4 escoles de música participants van oferir un concert d'una hora de durada on van interpretar un repertori que anava des de la música clàssica fins als èxits més recents de la música pop.

moments musicals 2016

moments musicals 2016
Fotografies: Aula de Música

Moments Musicals és un projecte d'intercanvi entre les escoles de música del Maresme que durant el mes de maig comparteixen concerts on els seus alumnes poden mostrar els repertoris que han estat treballant durant tot el curs.

moments musicals 2016