Amb la voluntat de donar un nou impuls a la tradicional FotoNadons de Vilassar de Dalt, neix el Menuts. Festival de la Petita Infància. Un matí d’activitats pensades especialment per a infants de 0 a 3 anys i les seves famílies.

">

L'Ajuntament impulsa la Foto Nadons amb el nou Festival Menuts

Última revisió 12-02-2021 15:28
18/05/2016

menutsAmb la voluntat de donar un nou impuls a la tradicional FotoNadons de Vilassar de Dalt, neix el Menuts. Festival de la Petita Infància. Un matí d’activitats pensades especialment per a infants de 0 a 3 anys i les seves famílies.

La Trobada de Nadons nascuts a Vilassar de Dalt, que enguany arriba a la 16a edició, ja és tota una tradició en el calendari d'activitats de la vila. Aquest cop, però, la Foto Nadons formarà part de Menuts, el festival de la petita infància, una nova proposta organitzada per la Regidoria d'Infància de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt que acollirà diferents activitats per a nens i nenes de 0 a 3 anys i les seves famílies.

Durant tot el matí, els infants podran participar de diverses activitats al Parc de can Rafart com Apicirc, un circ interactiu per a nens de 0 a 3 anys a càrrec de Pessic de Circ, Històries, espai familiar de lectura a la fresca a càrrec de Petits i Grans Vilassar o Els petits de la Llar d'infants observem, manipulem i experimentem a càrrec de la Llar d'infants Can Roura. A més a més, durant tot el matí hi haurà un mini market amb els establiments locals Chic's i Tasty.

A les 12 del migdia, els nadons nascuts a Vilassar l'any 2015 i les seves famílies es faran la tradicional fotografía a les grades del Parc. Com sempre, la fotografia serà publicada en diferents publicacions de la nostra vila i, possiblement, també al diari El Punt i a la revista Pànxing.

La jornada també servirà de presentació d'Alba, el grup de lactància de Vilassar de Dalt. Aquest grup, impulsat per l'Associació Petits i Grans Vilassar, en conveni amb l'Associació Alba, començarà a funcionar aquest proper mes de juny.
Aquest nou grup serà coordinat per tres assessores de lactància, mares voluntàries i membres de Petits i Grans. Dones embarassades, mares, pares, nadons, familiars i amics podran compartir aquest espai on es parlarà de lactància, plantejar-­‐hi dubtes, compartir dificultats i alegries, i gaudir d'un ambient acollidor. L'assistència és lliure i el servei gratuït. La presentació es complementarà amb la presentació de Daniela y la teta, el conte-guia de lactància de Julieta Bazan.