El proper 29 de maig, l’escola Francesc Macià reunirà a ex alumnes,  ex mestres i pares i mares de l’escola per celebrar un sopar de germanor i reviure els anys passats en el centre educatiu que enguany compleix 85 anys.

">

Actes de celebració dels 85 anys de l'escola Francesc Macià

Última revisió 12-02-2021 15:28
13/03/2015

85 anys Frnacesc MaciàEl proper 29 de maig, l’escola Francesc Macià reunirà a ex alumnes,  ex mestres i pares i mares de l’escola per celebrar un sopar de germanor i reviure els anys passats en el centre educatiu que enguany compleix 85 anys.

El sopar, que tindrà lloc el dia 29 de maig a les 20:30 a l'actual escola, vol ser una reunió de germanor de totes aquelles persones que han deixat petjada a l'escola al llarg d’aquests 85 anys.

Totes aquelles persones que vulguin anar al sopar ho poden fer acompanyats i, un cop allà, podran asseure’s per promocions.
Per assistir al sopar cal que feu la inscripció a la secretaria del centre o bé per internet al web de l’escola http://escolafmacia.wix.com/escolafmacia#!contacte85/c24v2.
El cost del tiquet és de 18€.

Segons ha informat l’escola, ja han confirmat l’assistència més de 40 ex mestres com la Carme Torra,  la Judit Alsina, l’Àngels Tarragó, la Magda Pujol, en Roberto, la Rosa Rodríguez, Don Manuel García, la Xesca, la Mercè, la Rocío Macías, la Neus Milà, la Vicky Messa, entre d’altres.

L'acte estarà amenitzat per dos grups vilassarencs, els Virgo i Quimera.