Una delegació de la vila agermanada de Joyeuse ha estat aquests dies a Vilassar de Dalt per conèixer el poble i preparar els actes de celebració del 30è aniversari de l'agermanament que se celebrarà l'any que ve.

">

Una delegació de Joyeuse visita Vilassar per la Festa Major

Última revisió 12-02-2021 15:28
02/05/2016

JoyeuseUna delegació de la vila agermanada de Joyeuse ha estat aquests dies a Vilassar de Dalt per conèixer el poble i preparar els actes de celebració del 30è aniversari de l'agermanament que se celebrarà l'any que ve.

La delegació de la localitat francesa de Joyeuse, encapçalada per la seva alcaldessa, Nathalie Tourre i els membres del comitè d'agermanament va arribar a Vilassar de Dalt divendres 29 d'abril i va ser rebuda a l'Ajuntament per tot el consistori. L'alcaldessa va signar el llibre d'honor i, després de rebre la benvinguda de tots els regidors vilassarencs i de l'intercanvi d'obsequis entre els dos municipis, els visitants, acompanyats dels vilassarencs i vilassarenques que aquests dies els han acollit a casa seva van assistir a l'Homenatge a Enric Granados organitzat per La Massa, Centre de Cultura Vilassarenc.

Agermanament

Agermanament

Agermanament

Agermanament

Aquests dies de Festa Major dels Sants Màrtirs han servit als dos comitès d'agermanament i també als dos ajuntaments per començar a treballar en possibles intercanvis entre entitats i en els actes de celebració del 30è aniversari de l'agermanament que se celebrarà el 2017.

Un atapeït programa d'activitats ha portat els convidats a conèixer el patrimoni vilassarenc visitant indrets com el Teatre La Massa, el Cau del Cargol o els Forns Romans però també han assistit a alguns dels actes més emblemàtics de la Festa dels Sants Màrtirs com la Festa de l'Arròs, l'Akelarre o la Trobada Gegantera.