El passat dissabte 30 d'abril es va constatar, un any més, que l'arrossada popular és un dels actes més participatius de la Festa Major que no atura ni el fred ni l'amenaça de pluja.

">

L'amenaça de pluja no atura l'arrossada popular

Última revisió 12-02-2021 15:28
01/05/2016

ArrossadaEl passat dissabte 30 d'abril es va constatar, un any més, que l'arrossada popular és un dels actes més participatius de la Festa Major que no atura ni el fred ni l'amenaça de pluja.

Any rere any, la festa de l'arròs reuneix prop d'un miler de persones a can Rafart per gaudir de la gran paella elaborada pel cuiner, Joan Mestres, amb els suport d'amics, voluntaris i autoritats locals.

Arrossada

Arrossada

Arrossada

Arrossada

Cent quilos d'arròs a banda d'altres ingredients com pollastre, conill, sèpia, calamar o pebrot, la paella està feta i pensada per  a 1.000 comensals que, sota la carpa, van poder gaudir d'un plat d'arròs amb beguda i postres per un preu de tres euros que es van destinar a Càritas Vilassar.

Mentrestant a la pèrgola de can Rafart, els sardanistes tenien l'oportunitat de ballar a ritme de la Cobla Premià. Una ballada organitzada pel Grup Sardanista de Vilassar de Dalt.

Sardanes