Aquest diumenge 17 d'abril, l'associació Petits i Grans va inaugurar el seu nou local a la Plaça de la Tela. Socis i amics es van reunir a les noves instal·lacions i van assistir a un contacontes a càrrec d'alguns nens i nenes de l'associació i a un berenar conjunt.

">

Petits i grans estrena local

Última revisió 12-02-2021 15:28
20/04/2016

inauguració petits i gransAquest diumenge 17 d'abril, l'associació Petits i Grans va inaugurar el seu nou local a la Plaça de la Tela. Socis i amics es van reunir a les noves instal·lacions i van assistir a un contacontes a càrrec d'alguns nens i nenes de l'associació i a un berenar conjunt.

inauguració petits i gransL'Associació Petits i Grans Vilassar va inaugurar aquest diumenge el seu nou espai a la Plaça de la Tela, amb presència de l'alcalde, Xavier Godàs, i les regidores d'Infància, Paula Lloret i d'Educació, Maria Lluïsa Ruhí.

Aquest nou espai és fruit del conveni de col·laboració que Petits i Grans i l'Ajuntament de Vilassar van signar uns mesos enrere i que contempla la cessió per part del consistori d'aquest local durant 10 anys. Voluntaris i socis de l'entitat han estat els encarregats de fer la reforma interna per tal de posar a punt l'equipament.

Petits i Grans té previst realitzar en aquest espai les seves activitats habituals, com ara l'escola de pares i mares i els tallers infantils, entre d'altres. L'entitat traslladarà al nou local la seva programació regular, com el ioga per a famílies, hipopressius per a mares, així com la posada en marxa d'aquí a poc d'un nou grup de lactància materna.

Petits i Grans Vilassar és una associació sense ànim de lucre que va néixer ara fa dos anys amb l'objectiu de crear un espai de debat, d'intercanvi i de reflexió al voltant de la criança respectuosa i l'educació. Actualment en són sòcies una quarantena de famílies.

Més informació: www.petitsigransvilassar.com

inauguració petits i grans inauguració petits i grans

inauguració petits i grans inauguració petits i grans
Fotografies: Petits i grans