El Club Esportiu Fondistes de Vilassar de Dalt va presentar, el passat divendres 15 d’abril, la quarta edició de la cursa de muntanya Vilatrail que se celebra el proper cap de setmana.  

">

El CE Fondistes presenta la quarta edició de la Vilatrail

Última revisió 12-02-2021 15:28
18/04/2016

Presentació vilatrail 2016El Club Esportiu Fondistes de Vilassar de Dalt va presentar, el passat divendres 15 d’abril, la quarta edició de la cursa de muntanya Vilatrail que se celebra el proper cap de setmana.  

La sala de plens de l’Ajuntamet presidida per les samarretes de la Vilatrail 2016 va quedar petita durant la presentació oficial de la cursa d’aquest any que van protagonitzar, un any més, els membres del CE Fondistes. Una prova de 21,5km i 2.500m de desnivell acumulat i amb una participació de 500 persones omplirà Vilassar el proper diumenge 24 d’abril.

Presentació vilatrail 2016

Presentació vilatrail 2016

L’acte de presentació va servir per exposar tots els detalls de la cursa que transcorrerà pel parc Serralada Litoral amb sortida i arribada a la plaça de la Vila. Un any més, els organitzadors van agrair al consistori el suport rebut  des de la regidoria d’Esports i les facilitats institucionals que se’ls ha donat des de la primera edició. Els agraïments també van anar destinats als 160 voluntaris que ompliran el recorregut per avituallar, donar suport i guiar als corredors durant les 4 hores i mitja que donen per fer els 21 quilòmetres. També van donar les gràcies públicament a la cinquantena de patrocinadors que han confiat en aquesta edició de la cursa, a l’Associació Vilassar de Dalt Contra el Càncer pels entrepans que fan per als participants i a ADEA pel suport.  Enguany, els beneficis de la cursa aniran destinats a l’Associació Vilassar de Dalt contra el Càncer i a ADEA. 

TRofeu Vilatrail 2016

Presentació vilatrail 2016


Una de les novetat d’enguany són els trofeus per als guanyadors que han estat creats artesanalment per l’artista local, David Abrodos.  

L’acte de presentació també va servir per exhibir el vídeo oficial del Vilatrail 2016 i per fer el lliurament de les samarretes oficials de la cursa al regidor d’Esports, Josep Carlos Babot, i a l’alcalde, Xavier Godàs.

Presentació vilatrail 2016

Més informació: http://vilatrail.com/