El Consell d'Infants proposa la millora de carrers i la instal·lació d'una tirolina fixa

Última revisió 12-02-2021 15:28
12/04/2016

L’alcalde, Xavier Godàs, i la regidora de l'd'Infància, Adolescència i Joventut, Paula Lloret, van assistir el passat dilluns 11 d’abril a la reunió del Consell d’Infants per escoltar les seves  propostes. Una d’elles és la instal•lació d’una tirolina.


La trobada del Consell d’Infants del passat dilluns va rebre  la visita institucional de l’alcalde i la regidora per seguir de prop la tasca del Consell i conèixer les propostes que volen portar a terme. En aquesta ocasió els integrants del Consell van estar acompanyats també de dos joves i un tècnic del Consell Nacional d’Infància i Adolescència de Catalunya (CNIAC) que els van explicar com ser membres del CNIAC i poder tenir representants en el Consell Nacional de Catalunya.
Tot seguit, els nois i noies van exposar tota la feina que han fet fins ara i les dues propostes que han decidit tirar endavant. La primera és millora de determinats carrers i la segona, la  instal•lació d’una tirolina fixa.  

Consell d'Infants

Consell d'Infants

El Consell d’Infants és l’espai on, nois i noies del poble, poden exercir el seu dret de reflexionar, expressar la seva opinió, debatre, prendre decisions i elevar al plenari municipal les seves propostes, a fi de contribuir a millorar aquells aspectes del poble que considerin necessaris. La finalitat del Consell és aconseguir que els nens i nenes formin part activa del poble on viuen, desenvolupant la seva capacitat crítica i fent sentir la seva veu.