L’Ajuntament de Vilassar de Dalt ha estat reconegut amb el Segell InfoParticipa amb un 90,38% d' acompliment dels indicadors que avaluen la transparència de l’organització i la qualitat de la informació publicada al web institucional www.vilassar.cat.

">

Vilassar de Dalt aconsegueix el Segell InfoParticipa per la qualitat i transparència de la seva comunicació pública

Última revisió 12-02-2021 15:28
08/04/2016

Banner segell infoparticipaL’Ajuntament de Vilassar de Dalt ha estat reconegut amb el Segell InfoParticipa amb un 90,38% d' acompliment dels indicadors que avaluen la transparència de l’organització i la qualitat de la informació publicada al web institucional www.vilassar.cat.

Mapa infoparticipa 90.38%El Segell InfoParticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local és un distintiu creat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), que es basa en els resultats d’avaluar els webs municipals a partir de 52 preguntes bàsiques sobre qui són els representants polítics, com gestionen els recursos col•lectius, com informen de la gestió i quines eines proporcionen per a la participació ciutadana.

En aquests moments, Vilassar de Dalt compleix amb 47 dels 52 indicadors, puntuació suficient per a l’obtenció del Segell Inforparticipa que determina la qualitat i la transparència de la comunicació pública. Així, Vilassar se situa entre els 7 municipis del Maresme que han estat reconeguts amb el Segell.

És la primera vegada que l’Ajuntament aconsegueix aquest guardó que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona, després d’avaluar els continguts de la pàgina web municipal. El guardó s’entregarà en un acte que tindrà lloc a la Sala Moragues del Born Centre Cultural de Barcelona, el proper dimecres 20 d’abril.

Indicadors complerts per l'Ajuntament de Vilassar de Dalt.