Fa poc més d'una setmana que es va engegar la nova campanya de micromecenatge del Revela'T i ja ha recaptat el 62% del total. Samarretes, llibres o fins i tot un retrat amb tècnica col·lodió són algunes de les recompenses que s'ofereixen per col·laborar.

">

El Revela'T busca mecenes i voluntaris

Última revisió 12-02-2021 15:29
30/03/2016

samarretes revela'tFa poc més d'una setmana que es va engegar la nova campanya de micromecenatge del Revela'T i ja ha recaptat el 62% del total. Samarretes, llibres o fins i tot un retrat amb tècnica col·lodió són algunes de les recompenses que s'ofereixen per col·laborar.

Per tal de complementar les aportacions públiques i privades amb les quals es finança el Revela'T, el festival ha engegat aquest mes de març una campanya de micromecenatge a través de la plataforma indiegogo.com amb què volen arribar a recollir 1.500€. A canvi d'aportacions que van des dels 12€ fins als 250€ els col·laboradors rebran recompenses com samarretes, xapes, llibres o fins i tot un retrat fet amb la tècnica del col·lodió.

Des de l'inici de la campanya ja s'han recaptat més de 900€, un 62% del total amb aportacions de 20 mecenes. Per col·laborar-hi només heu de clicar aquí.

Aquesta, però, no és l'única manera de col·laborar amb el festival. Durant els dies que dura el certamen, l'organització demana voluntaris que poden ajudar al desenvolupament i organització del festival de diverses maneres: 

  • Si vius prop de Vilassar de Dalt, pots ser una família amfitriona. Comparteix el cap de setmana del festival amb visitants d’arreu del món. Practica idiomes, ensenya la nostra cultura i viu uns dies diferents!
  • Pots ser voluntari per ajudar amb els preparatius previs del muntatge i organització. Forma part de l’equip del Revela-T i participa amb les necessitats prèvies al festival per assegurar-ne el bon funcionament.
  • Fes de voluntari per ajudar durant els dies de festival. Viu el Revela-T des de dins, participant en les exposicions, atenent als visitants, controlant els accessos, ajudant als cuiners, etc.

El Revela'T converteix Vilassar de Dalt en la capital mundial de la fotografia analògica cada primavera des de ja fa quatre anys. I no ho fa només amb exposicions sinó que tallers, fira comercial i d'intercanvi, xerrades i activitats paral·leles porten a Vilassar milers de visitants, professionals, curiosos i aficionats a la fotografia.

Tota la informació del Revela'T, clicant aquí.

PromoRevelaT16_CAT from Revela-T on Vimeo.

PromoRevelaT16_ES from Revela-T on Vimeo.