Després de l'èxit de la primera edició, aquest any torna la cursa infantil MiniVilatrail amb canvi d'ubicació, noves distàncies i ampliant els grups d'edat dels 3 als 15 anys. La cita esportiva pels més petits serà el dia 23 d'abril a la tarda, al parc de can Rafart.  

">

S'obren les inscripcions de la MiniVilatrail

Última revisió 12-02-2021 15:29
22/03/2016

MiniVilatrail_logoDesprés de l'èxit de la primera edició, aquest any torna la cursa infantil MiniVilatrail amb canvi d'ubicació, noves distàncies i ampliant els grups d'edat dels 3 als 15 anys. La cita esportiva pels més petits serà el dia 23 d'abril a la tarda, al parc de can Rafart.  

minivilatrail OKEl parc de can Rafart és la ubicació escollida com a punt de sortida i arribada de la segona edició de la MiniVIlatrail. Un espai on, a banda de les curses, també hi haurà una zona d'inflables i jocs pels més petits. 

Aquest any s'amplia els grups d'edat i hi podran participar corredors i corredores d'entre 3 i 15 anys. Els més petits - P3, P4 i P5 - faran un circuit per dins el parc de 450m. Els de 1r i 2n també correran pel parc, però amb un circuit més exigent d'1km amb diferents desnivells. A partir de 3r i 4t, ja hauran de trepitjar la muntanya amb un circuit de trail de 3,5km amb un avituallament al 1,8km. Els nens i nenes de 5è i 6è podran escollir enter el recorregut de 3,5km o el més gran de 4,8km que és el faran els nois i noies de 1r a 4t d'ESO i que comptarà amb dos avituallaments.

La cursa, organitzada per Sensacions i Via Lleure amb la col·laboració del CE Fondistes i l'Ajuntament de Vilassar, tindrà lloc el dia 23 d'abril a 2/4 de 5 de la tarda. Per participar-hi cal fer la inscripció aniticipada a la Botiga Sensacions o a l'escola Da Vinci.

Lloc: parc de can Rafart

Hora: 16.30h.

Edats: de 3 a 15 anys.

Distàncies: de 450m a 5km, segons edat.

Inscripcions presencials: Botiga Sensacions i Escola DaVinci.

Preu: 7€

Entrenament oficial: 9 abril, 17h a la font de Sant Pere.