Els 226€ que es van recollir el passat 31 de gener en la jornada Mou-te pels refugiats organitzada per Vilassar Educa s’han destinat a l’ONG Badalonina Proactiva Open Arms.

">

L'ONG Proactiva Open Arms rep els fons recollits a la jornada Mou-te pels refugiats

Última revisió 12-02-2021 15:29
11/03/2016

ProactivaEls 226€ que es van recollir el passat 31 de gener en la jornada Mou-te pels refugiats organitzada per Vilassar Educa s’han destinat a l’ONG Badalonina Proactiva Open Arms.

La jornada lúdica i divulgativa a l'entorn de les persones refugiades i les migracions Mou-te pels refugiats que el projecte Vilassar Educa va impulsar el diumenge 31 de gener va recaptar 226€ que s'han destinat a l'ONG Proactiva Open Arms. Aquesta organització badalonina reuneix socorristes que des de l'illa de Lesbos (Grècia), ajuda els refugiats que arriben per mar a la zona a desembarcar amb seguretat. Des que van arribar a l'illa, el setembre passat, han aconseguit que arribin a terra de manera més segura 20 embarcacions al dioa, amb unes 50 persones a cadascuna incloent ancians i nens. En total arriben a les platges que cobreixen unes 1.000 persones al dia.

Dins del programa d'accions de sensibilització ja s'està organitzant per les properes setmanes un cicle de xerrades amb l'objectiu de fer evident al conjunt de la societat els motius, les conseqüències i la corresponsabilitat de la nostra societat entorn als conflictes actuals i els fenòmens de la immigració i els refugiats.