L'Ajuntament i el festival Revela't signen un conveni de col·laboració

Última revisió 12-02-2021 15:29
07/03/2016

Aquest dilluns 7 de març al matí EspaiFoto, l'associació organitzadora del Festival Revela'T i l'Ajuntament de Vilassar de Dalt han signat un nou conveni que regirà la col·laboració entre els dos ens en l'organització de l'esdeveniment aquest 2016.

Revela't conveniDurant els tres darrers anys, el Festival Revela-T s'ha convertit en un esdeveniment bandera de la innovació cultural a Vilassar, de manera que sobre l'eix de la fotografia analògica s'han anat perfilant activitats, exposicions, seminaris, intercanvis i venda de tecnologia que ha situat Vilassar de Dalt com a referent en el món de la fotografia analògica. Segons el conveni signat per l'Ajuntament i EspaiFoto, la quarta edició del Festival ha de suposar, en termes de gestió i sostenibilitat econòmica, la definitiva estabilització d'aquest esdeveniment, singular i amb projecció internacional.

Aquest dilluns 7 de març al migdia s'ha signat el nou conveni entre l'Ajuntament i EspaiFoto que regirà la gestió del Revela'T i la col·laboració entre l'Ajuntament i els organitzadors durant aquest 2016. Entre els punts destacats del conveni hi ha l'establiment d'un tècnic municipal com a figura d'enllaç entre EspaiFoto i l'Ajuntament que serà el principal canalitzador d'informació en la gestió dels esdeveniments del festival. També s'estableix en el conveni una aportació municipal de poc més de 21.000€ als quals s'hi sumaran les aportacions de mecenes privats que l'Ajuntament es compromet a fer arribar a més de 8.000€. De la mateixa manera, l'Ajuntament donarà cobertura administrativa per a la tramitació de subvencions.

El conveni pel Revela'T 2016 també estableix la cessió de material i espais municipals com ara l'Estrella, el Museu Arxiu, el Parc de can Rafart, la Biblioteca can Manyer i el pròpi edifici de l'Ajuntament. Serà l'Ajuntament qui establirà convenir amb privats per a l'ús d'altres espais com La Massa o can Garbat.

EspaiFoto es compromet, a més, a complir, en l'organització i difusió del Festival amb els objectius estratègics del Pla de Turisme: la difusió dels serveis comercials i de restauració, la projecció dels recursos culturals i patrimonials de Vilassar de Dalt, específicament el servei de rutes patrimonials i la sensibilització la població vers el projecte.

Finalment, totes dues parts es comprometen a la redacció d'un pla marc pluriannual que doni garantia de continuïtat a la celebració del Festival Revela't al municipi i que determini clarament, a nivell organitzatiu i econòmic, la contribució pública i privada a l'esdeveniment.