Aquesta setmana ha finalitzat la fase 2 de les obres de condicionament i reparació de la Nau Vella de can Manyer. Aquestes tenien com a doble objectiu la recuperació de l'edifici i contribuir en la regeneració física de l'entorn urbà on es localitza.

">

Finalitza la segona fase de les obres de la Nau Vella de can Manyer

Última revisió 12-02-2021 15:29
12/02/2016

can manyerAquesta setmana ha finalitzat la fase 2 de les obres de condicionament i reparació de la Nau Vella de can Manyer. Aquestes tenien com a doble objectiu la recuperació de l'edifici i contribuir en la regeneració física de l'entorn urbà on es localitza.

Els treballs de condicionament de la Nau Vella han consistit en la substitució dels tapiats de finestres per fusteria nova, la reparació del revestiment de façana, i la instal·lació de canals i baixants per a la recollida d'aigües pluvials. A l'interior de l'edifici s'han sanejat i reparat els arcs i voltes de ceràmica i el conjunt d'elements metàl·lics: bigues, pilars i tensors.

Aquesta actuació ha estat finançada per la Diputació de Barcelona amb una aportació de 216.475’95 €. Les properes fases del projecte que corresponen a diversos aspectes de l'edifici com l'acondicionament de l'interior estan subjectes a futures subvencions.

can manyer comparativa 1 can manyer comparativa 2

can manyer comparativa 3 can manyer comparativa 4