Es constitueix de nou el Consorci del Parc Serralada Litoral per aquest mandat

Última revisió 12-02-2021 15:29
12/11/2015

L'alcalde de Teià, Andreu Bosch, ha estat escollit nou president del Consorci en substitució de Rafael Ros alcalde de la Roca del Vallès. Pel que fa a la Comissió Eexecutiva tindrà una important representació vilassarenca amb la presència dels regidors Benet Oliva com a representant de l'Ajuntament de Vilassar i Pau Morales com a representant del Consell Comarcal del Maresme.

contitució parc serralada litoralAquest dijous 12 de novembre s’ha constituït el nou Consorci del Parc de la Serralada Litoral a la seu ubicada al sindicat agrari de Cabrera de Mar. Aquest òrgan de gestió i direcció del Parc agrupa tots els ens que hi intervenen: des de la Generalitat, la Diputació, passant pels Consells Comarcals del Maresme i el Vallès Oriental fins als Ajuntaments que tenen part del terme municipal dins l’àrea protegida.

L’Andreu Bosch, alcalde de Teià, ha estat elegit el president del Consorci per unanimitat dels assistents. A  més dels representants dels diferents ens, hi ha assistit també el diputat Delegat de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, Valentí Junyent, l’alcalde d’Òrrius Jordi Rull, i la vicepresidenta primera del Consell Comarcal del Maresme, Mònica Palacín.

D’entre els membres de la nova comissió executiva sorgida de la sessió de constitució hi ha els vilassarencs Benet Oliva, com a representant de Vilassar de Dalt en tant que regidor de Medi Ambient, i en Pau Morales com a representant del Consell Comarcal del Maresme.

Aquesta nova etapa del Parc s’obre amb la intenció de materialitzar els projectes estratègics previstos i obrir la gestió del Parc als diferents agents que hi intervenen: famílies que hi viuen, entitats que hi desenvolupen la seva activitat i persones que en gaudeixen. L’objectiu és harmonitzar l’activitat, posar en valor el patrimoni natural que tenim al costat de casa nostra i regular els usos que l’estan degradant.
Durant la presa de possessió, el nou president  ha dit que “obrim una nova etapa de treball col•laboratiu sempre pensant en la preservació de l'entorn natural que compartim en harmonia amb l'activitat econòmica (i residencial) de l'espai i amb l'activitat de lleure, un triangle no sempre fàcil de compatibilitzar.”