La regidoria de Cultura convida als vilassarencs i vilassarenques a fer un replantejament de les festes majors del municipi en una jornada participativa que se celebrarà aquest proper dissabte 14 de novembre a les Escoles, espai cívic.

">

FESTA-la teva, una jornada participativa per repensar la Festa Major

Última revisió 12-02-2021 15:29
09/11/2015

FESTA-la tevaLa regidoria de Cultura convida als vilassarencs i vilassarenques a fer un replantejament de les festes majors del municipi en una jornada participativa que se celebrarà aquest proper dissabte 14 de novembre a les Escoles, espai cívic.

FESTA-la teva 2En el marc del Pla d’Actuació Municipal, la regidoria de Cultura amb la col•laboració de la Comissió de Festes organitza una jornada participativa que ha de servir per rentar la cara a les dues festes majors. L’objectiu d’aquesta jornada és conèixer les opinions i valoracions dels veïns i veïnes de la vila per tal de seguir treballant en una bona gestió de les festes.

La jornada participativa comptarà amb la presència de Jan Grau, tècnic de cultura popular i tradicional del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya que farà la conferència La Festa Major: entre el consum i la participació i serà un punt de suport a l’hora d’encarar les aportacions ciutadanes. L’espai de diàleg i conclusions tractaran temes essencials com són els actes i activitats que conformen les festes majors actuals, l’organització o el pressupost que s’hi destina. En aquest sentit, al llarg d’aquesta setmana s’han instal•lat urnes en diferents equipaments municipal per recollir les enquestes de valoració de l’actual Festa Major. L'enquesta també es pot omplir online clicant aquí.

Paral•lelament a la jornada de participació, el pati de les Escoles acollirà una Mostra de Cultura Popular on diferents entitats se sumaran a la festa oferint un tastet de les seves activitats. Així doncs, els més petits podran jugar a jocs tradicionals, aprendre a ballar sardanes, llegir contes, muntar en Poni o gaudir dels dos espectacles infantils pensats per a l’ocasió. Al migdia s’oferirà un dinar popular al preu de 4€. El tiquets es poden comprar a Fruites Campins, Electrodomèstics i Regals Imma Baylach i Pastisseria Maria Teresa.