La instal·lació, que es va començar a muntar el passat 22 de setembre, ja es troba en fase de proves i en tràmits de legalització. A banda de produir un màxim de 5,5 kW d'energia, l'equipament servirà com a eina de sendibilització ambiental per a l'escola.

">

La instal·lació solar fotovoltaica de l'escola Francesc Macià entra en fase de proves

Última revisió 12-02-2021 15:30
05/10/2015

instal·lació solarLa instal·lació, que es va començar a muntar el passat 22 de setembre, ja es troba en fase de proves i en tràmits de legalització. A banda de produir un màxim de 5,5 kW d'energia, l'equipament servirà com a eina de sendibilització ambiental per a l'escola.

El passat divendres es va connectar a la xarxa la nova instal•lació solar fotovoltaica d'autoconsum a l'escola Francesc Macià, i actualment està en fase de proves i en tràmits de legalització. Un cop realitzades aquestes accions, la instal•lació produirà un màxim de 5,5 kW d'energia elèctrica mitjançant la llum del sol.

L'equipament es dotarà d'una monitorització que permetrà que els usuaris de l'escola puguin veure el consum actual de l'edifici, quin percentatge es produeix per la llum solar i quin estalvi d'emissions de CO2 s'està generant. La monitorització, a més, es podrà utilitzar com a eina de sensibilització ambiental i per altres recursos de l'escola.