L'Ajuntament de Vilassar de Dalt es vol afegir a la iniciativa promoguda per l'Ajuntament de Barcelona de formar una xarxa ciutadana i d'ajuntaments disposats a acollir refugiats sirians. Com a primer pas, la regidora Paula Lloret ha assistit aquest migdia a la reunió de la Xarxa catalana d'Acollida en el marc de la Comissió de Pau i Diplomàcia de Ciutats.

">

Vilassar de Dalt vol ser municipi acollidor de refugiats

Última revisió 12-02-2021 15:30
04/09/2015

Paula LloretL'Ajuntament de Vilassar de Dalt es vol afegir a la iniciativa promoguda per l'Ajuntament de Barcelona de formar una xarxa ciutadana i d'ajuntaments disposats a acollir refugiats sirians. Com a primer pas, la regidora Paula Lloret ha assistit aquest migdia a la reunió de la Xarxa catalana d'Acollida en el marc de la Comissió de Pau i Diplomàcia de Ciutats.

Amb aquesta voluntat, l'equip de Govern fa explícit el seu suport a la població afectada pel conflicte bèl•lic a Síria així com la intenció de prendre part de les iniciatives socials i institucionals per contribuir, en primera instància, perquè l'Estat espanyol reaccioni i modifiqui el seu posicionament davant del repte humanitari i social que suposa la situació de la població que s'ha vist obligada a desplaçar-se de Síria.

De la mateixa manera, l'Ajuntament vol fer efectiu el seu suport perquè es garanteixin els Drets Humans i s'adhereix a les manifestacions expressades per altres poblacions presents a la reunió d'aquest 4 de setembre amb el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, on ha assistit la regidora Paula Lloret, per buscar solucions conjuntes al drama humanitari que viuen milers de persones desplaçades.