Els Diabòlics Anònims i els Diablons han estat protagonistes de les dues darreres nits a Vilassar. Dilluns els grans i dimarts els petits, els diables de Vilassar han encès els carrers del poble fent ressonar arreu la seva pólvora.

">

Correfoc per partida doble

Última revisió 12-02-2021 15:30
26/08/2015

CorrefocEls Diabòlics Anònims i els Diablons han estat protagonistes de les dues darreres nits a Vilassar. Dilluns els grans i dimarts els petits, els diables de Vilassar han encès els carrers del poble fent ressonar arreu la seva pólvora.

Correfoc

Correfoc

Des dels Jardinets Sant Jordi i en un recorregut que els va portar fins a la Plaça de la Tela, els Diabòlics Anònims, acompanyats dels Diables del Vi d'Alella, els Peluts de Foc de Cabrils i els Diables d'Argentona, van congregar un gran nombre de vilassarencs, vilassarenques i visitants que els van voler acompanyar. Equipats amb masses i carretilles, els diables es van fer sentir per tot el poble, amb un correfoc que va tenir un espectacular final a la Plaça de la Tela.

Podeu veure un vídeo del final del Correfoc clicant aquí.

Dimarts va ser el torn dels Diablons Anònims, la colla formada per nens i nenes d'entre 10 i 16 anys, que van començar el seu recorregur de guspires i petards davant la Biblioteca can Manyer arribant a la Plaça Pau Casals. La colla infantil dels Diables del Vi d'Alella van ser els convidats del segon correfoc d'aquesta Festa Major dels Sants Genís 2015.