Les papereres del poble seran, a partir d'ara, peces d'art. És el fruit de l'acció artística Brossart, organitzada dins la Festa Major dels Sants Genís i plantejada amb l'objectiu de conscienciar veïns i veïnes del manteniment del poble a través de l'art.

">

El Col·lectiu Artistes del Santuari converteix les papereres en art

Última revisió 12-02-2021 15:30
25/08/2015

brossartLes papereres del poble seran, a partir d'ara, peces d'art. És el fruit de l'acció artística Brossart, organitzada dins la Festa Major dels Sants Genís i plantejada amb l'objectiu de conscienciar veïns i veïnes del manteniment del poble a través de l'art.

brossart

brossart

El recentment creat Col•lectiu Artistes del Santuari ha convertit les papereres del poble en peces d'art que es repartiran per la vila. És el fruit de l'acció artística Brossart, plantejada amb l'objectiu de conscienciar veïns i veïnes del manteniment del poble a través de l'art. Les brosses de Vilassar es van tenyir del color i el disseny d'una desena d'artistes del poble per convertir-se en objectes susceptibles de ser considerats obres d'art, a més de ser necessàries en el dia a dia dels vilassarencs i vilassarenques.

brossart brossart