La diada de Sant Genís ha estat marcada per la tradició de l'Ofici Solemne que se celebra a l'Església i una altra de les novetats d'aquesta festa, un concert-vermut i un brindis conjunt a la plaça de la Vila.

">

Brindis a la Festa Major dels Sants Genís!

Última revisió 12-02-2021 15:30
25/08/2015

brindisLa diada de Sant Genís ha estat marcada per la tradició de l'Ofici Solemne que se celebra a l'Església i una altra de les novetats d'aquesta festa, un concert-vermut i un brindis conjunt a la plaça de la Vila.

La festivitat en honor als Sants Genís ha començat aquest dimarts al matí amb els "Jocs Gegants" de la Colla de Geganters de Vilassar de Dalt. Un seguit de proves, jocs i activitats relacionats amb el món geganter que han entusiasmat als més petits.

jocs gegants

jocs gegants

jocs gegants

jocs gegants

Tot seguit, les campanes marcaven l'inici de l'Ofici Solemne a l'Església. Un acte que ha presidit el concert de gralles del grup Grallers Canyats i el vermut de Festa Major que enguany comptava amb una copa de cava de vidre commemorativa al preu de 3€. 

vermut

concert

Brindis

brindis

En acabat el concert, i com a novetat d'aquesta festa, s'ha fet el "Brindis de Festa major". El gegant Lluís, ha lliurat el pergamí amb el brindis a la pregonera d'enguany, la Marta Llongueras, que ha tingut l'honor d'estrenar aquesta lectura al municipi.

Brindis