La vilassarenca Marta Llongueras ha estat la pregonera de les festes d'aquest any amb motiu de la seva jubilació després de 50 anys treballant a l'Ajuntament. Enguany, i com a novetat, els assistents a l'acte també han pogut escoltar un pregonet que ha estat pronunciat per en Jan Bonet.  

">

Marta Llongueras, pregonera de la Festa Major

Última revisió 12-02-2021 15:30
24/08/2015

Marta Llongueras, pregonera 2015La vilassarenca Marta Llongueras ha estat la pregonera de les festes d'aquest any amb motiu de la seva jubilació després de 50 anys treballant a l'Ajuntament. Enguany, i com a novetat, els assistents a l'acte també han pogut escoltar un pregonet que ha estat pronunciat per en Jan Bonet.  

Marta Llongueras, coneguda per tots els vilassarencs per la seva tasca des de ben joveneta al consistori, ha estat la protagonista de l'inici de la Festa Major amb la lectura del pregó. Un esdeveniment ple d'emotivitat quan ha començat el relat amb un record especial per la Casi, la seva mare. Tot seguit, la Marta ha fet un viatge en el temps  fins el 1964 quan va entrar per primer cop al consistori amb només 14 anys. Explicava que la van anar a buscar a Les Monges perquè buscaven una nena que fes bona lletra. I així va començar la seva vida laboral que s'ha allargat 50 anys i que l'ha convertit en tota una institució a la casa de la Vila.

Marta Llongueras, pregonera 2015

Marta Llongueras, pregonera 2015

Marta Llongueras, pregonera 2015

Marta Llongueras, pregonera 2015

Els seus inicis van ser a secretaria quan  amb prou feines eren una desena de treballadors i, més tard, a alcaldia, una tasca que ha desenvolupat fins al dia d'avui. Tal i com va explicar, ha treballat per set alcaldes i més de 150 regidors i regidores. Ha vist créixer l'Ajuntament, el poble i els seus veïns i veïnes. El pregó ha estat, per ella, una forma de poder acomiadar-se del seu poble i de la seva gent, però va deixar clar que ella es jubila, però que qui la necessiti la podrà trobar en qualsevol moment. Sense poder esborrar el somriure, la Marta va rebre de mans de l'alcalde, qui li va agrair la seva gran feina, una placa en record d'aquest dia i un ram de flors.

Marta Llongueras, pregonera 2015














Jan Bonet, encarregat de llegir el primer pregonet

Enguany i com a novetat, els assistents a plaça també han pogut escoltar el pregonet a càrrec de Jan Bonet. Tal i com va explicar la regidora de Cultura, Paula Lloret, amb la inclusió del pregonet volen donar veu als més petits perquè també trobin el seu espai en el poble. La inicitiva ha sorgit del Consell d'Infants.

Jan Bonet pregonet

Jan Bonet pregonet