Amb l'objectiu de donar a conèixer la venda de roba que duu a terme habitualment Càritas Vilassar per recaptar fons, l'organització va organitzar una desfilada de roba que va convertir el recuperat Espai Polivalent l'Estrella en una pasarel·la.
Fotografies: ANC Vilassar de Dalt

">

Càritas Vilassar organitza la primera Desfilada Solidària

Última revisió 12-02-2021 15:30
29/07/2015

Desfilada CàritasAmb l'objectiu de donar a conèixer la venda de roba que duu a terme habitualment Càritas Vilassar per recaptar fons, l'organització va organitzar una desfilada de roba que va convertir el recuperat Espai Polivalent l'Estrella en una pasarel·la.
Fotografies: ANC Vilassar de Dalt

Unes dues-centes persones van assistir aquest dissabte a la primera Desfilada Solidària organitzada per Càritas Vilassar per tal de donar a conèixer la seva activitat de venda de roba. Després de canviar d'ubicació la seva botiga, els responsables de Càritas van sentir la necessitat de donar més visibilitat a aquesta activitat i ho van fer convertint l'antic Mercat del Carme en pasarel·la per un dia. Els models van desfilar amb algunes de les peces que es poden trobar a la botiga de Càritas, roba que els hi arriba a través de donacions (peces amb tares, fora de temporada, de segona mà...). Amb les vendes el mateix dia de la desfilada es van recaptar poc més de 500€ que es destinaran a l'ajuda de les famílies de Vilassar de Dalt que més ho necessiten.

La roba que rep Càritas a través de donacions es reparteix en gran mesura entre la gent que més la necessita. Tot i això, i gràcies a la gran quantitat de roba que reben, els excedents els poden vendre a la seva botiga física.

Desfilada Càritas Desfilada Càritas

Desfilada Càritas Desfilada Càritas

Desfilada Càritas

 Desfilada Càritas

Fotografies: ANC Vilassar de Dalt

Des de Càritas Vilassar han volgut agraïr a tots els voluntaris, organitzacions i entitats i als assistents la seva col·laboració.