Ingressen a presó els autors de 8 robatoris a domicilis de Vilassar de Dalt i Premià de Dalt

Última revisió 12-02-2021 15:30
28/07/2015

La detenció dels dos pressumptes lladres va tenir lloc el divendres 17 de juliol quan un agent fora de servei va observar com dos individus fugien en un turisme a gran velocitat d'una casa a Premià de Dalt. Els detinguts, que ja han ingressat a presó, acumulaven prop de 20 antecedents i havien comès robatoris a dos domicilis del passeig Can Balet de Premià de Dalt i una hora abans dos més al carrer Folch i Camarassa de Vilassar de Dalt.

Segons informen els Mossos d'Esquadra en un comunicat, dos homes de 34 i 32 anys, han ingressat a presó després de ser detinguts el passat 17 de juliol i de passar a disposició judicial el 19 de juliol.

La detenció, de la qual ja vam informar el passat 20 de juliol, va tenir lloc la tarda del dia 17 quan un agent fora de servei va observar com dos individus fugien en un turisme a gran velocitat d'una casa d'una urbanització de Premià de Dalt. Davant la sospita que podrien haver comès algun il·lícit, l'agent ho va comunicar a efectius de la comissaria de Premià de Mar els quals van iniciar un dispositiu de recerca per les rodalies del lloc dels fets per tal de localitzar el vehicle.Pocs minuts després, agents de la unitat de seguretat ciutadana que participaven en el dispositiu de recerca i estaven situats a una rotonda de la N-II en el seu pas per Premià de Mar van observar com el turisme que buscaven passava davant d'ells i accelerava la marxa en veure la presència policial. Els agents van iniciar un seguiment del vehicle fins que els detinguts van arribar a un carrer sense sortida de la mateixa població i es van veure obligats a aturar el vehicle.En aquell moment els agents van poder detenir un dels dos ocupants però l'altre va fugir corrents i pocs instants després altres agents de la unitat d'investigació que participaven en la recerca el van detenir corrents pel carrers de la ciutat.

Comprovacions posteriors dels Mossos van permetre determinar que quan l'agent fora de servei va donar l'alarma, els dos detinguts acabaven de cometre dos robatoris forçant les finestres de dos domicilis del passeig Can Balet de Premià de Dalt. Així mateix es va poder comprovar que només una hora abans havien comès dos robatoris més al carrer Folch i Camarassa de Vilassar de Dalt. Els investigadors van trobar en possessió dels autors diversos objectes procedents dels robatoris com joies i rellotges així com estris amb els quals haurien forçat les finestres.

Es dóna la circumstància que entre els dos homes acumulen prop de 20 antecedents policials per delictes, en gran majoria, contra el patrimoni. Els detinguts van passar a disposició judicial el passat diumenge 19 de juliol davant el Jutjat en funcions de guàrdia de Mataró el qual va decretar l'ingrés a presó pels dos detinguts.

Els investigadors però, no descartaven que els detinguts haguessin comès més robatoris a la zona i aquesta mateixa setmana han pogut determinar que dies abans els mateixos autors haurien comès quatre robatoris més a les mateixes poblacions i en carrers molt propers, fets que han estat posat en coneixement de l'autoritat judicial.