La fira nocturna de l'Associació de Comerciants arriba a la seva tercera edició consolidant-se com la proposta festiva que tanca el juliol a Vilassar de Dalt.

">

Vilassar consolida la seva Shopping Night

Última revisió 12-02-2021 15:30
27/07/2015

Shopping night 2015La fira nocturna de l'Associació de Comerciants arriba a la seva tercera edició consolidant-se com la proposta festiva que tanca el juliol a Vilassar de Dalt.

Aquest dissabte al vespre l'Associació de Comerciants de Vilassar de Dalt va celebrar la tercera edició de la Shopping Night, la fira nocturna de comerç i gastronomia a la Plaça de la Tela. Des de les 7 de la tarda i fins ben entrada la nit, molts vilassarencs i vilassarenques van passar per la fira per passejar entre les parades dels comerços locals i comprar els diversos productes que s'hi oferien als millors preus.

Shopping night 2015 Shopping night 2015

Els visitants també van poder sopar a la fresca gràcies a les parades de restaurants i establiments d'alimentació de la vila que oferien tastos de diversos plats i productes de temporada. Tot plegat, acompanyat de la música en directe de diversos grups locals.

Shopping night 2015 Shopping night 2015

Shopping night 2015

Ja plenament consolidada, la Shopping Night marca el punt i final de les activitats festives de l'estiu a Vilassar de Dalt que es prenen un descans fins la Festa Major dels Sants Genís que donarà el tret de sortida el proper 21 d'agost.